Molimo pričekajte

O nama

layout_types.entry

Upoznajte nas bolje, otkrijte tko smo i čime se bavimo

Naša priča

Play Digital, web development tvrtka, osnovana je 2018. godine od strane Augustina Ravnića, Tomislava Čubrića i Danijela Marića. Iako smo zajedno sudjelovali u brojnim projektima još od 2009., proces osnivanja vlastite tvrtke tražio je prijelaz iz postojećih poslovnih okruženja.

Početak naše avanture bio je ispunjen radom na različitim projektima u područjima grafičkog dizajna, web dizajna i programiranja. U tim ranim fazama, WordPress je poslužio kao naša ključna platforma za web development, omogućujući nam kreiranje visokokvalitetnih web stranica za različite tvrtke i institucije. Naša jedinstvena vrijednost bila je u razvoju i implementaciji originalnih, autorskih WordPress tema koje su se isticale od standardnih rješenja na tržištu.

No, kako se naša vizija razvijala, tako su i naši projekti postajali složeniji. Počeli smo raditi na ambicioznim e-commerce projektima gdje je bila potrebna viša razina kontrole i fleksibilnosti. To nas je potaknulo na razvoj vlastitog sustava za upravljanje sadržajem, našeg CMS-a.

Od 2019. do 2021., uz pomoć EU projekta, taj CMS smo oblikovali u nešto veliko - Sell Digital, SaaS platformu koja korisnicima pruža sve za izradu i vođenje web trgovine

Jedan od naših prvih i strateški važnih proizvoda je i Sell Digital eTicketing, specijalizirani sustav za online prodaju ulaznica.

Osim toga, iznimno smo ponosni i na našu Apartmanicu, SaaS platformu specijaliziranu za brzu i jednostavnu izradu web stranica za iznajmljivače.

Strateški pristup naše tvrtke utemeljen je na nekoliko ključnih komponenti:

Fokus na korisničko iskustvo

Prioritetno ga postavljamo ispred trenutnih dizajnerskih trendova.

Agilni razvoj

Omogućuje nam kontinuiranu prilagodbu naših proizvoda korisničkim potrebama i dinamici tržišta.

Sigurnost i usklađenost

Usklađenost s propisima, s posebnim naglaskom na e-trgovinu i zaštitu osobnih podataka.

Skalabilnost

Temeljna je pretpostavka svakog našeg proizvoda s obzirom na potencijalni rast broja naših klijenata.

Ponosni smo na sve što smo postigli i sve naše klijente koji su nam pružili povjerenje - od nacionalnih parkova do institucija, udruga i trgovačkih društava. Svaka suradnja je priznanje našem stalnom usavršavanju i potvrda da pružamo vrijednost našim partnerima.

Želimo čuti vaše ideje - slobodno nam se obratite!

Želite li započeti suradnju s nama?