Molimo pričekajte

Kamen Pazin

Unaprijeđena online prisutnost tvrtke

Renomirana tvrtka Kamen d.d., osnovana 1954. godine, specijalizirana za vađenje, proizvodnju i ugradnju arhitektonsko-građevnog kamena, unaprijedila je svoju online prisutnost uz našu ekspertizu u izradi web stranica.

Redizajnirani web omogućava im da profesionalno predstavljaju svoje visokokvalitetne proizvode od različitih vrsta kamena na domaćem i stranom tržištima.

Istaknute usluge

Vizualno oblikovanje web stranice i prilagodba za sve uređaje

Moderno vizualno oblikovanje web stranice prilagođeno za sve uređaje omogućava korisnicima ugodno iskustvo pregledavanja bez obzira na veličinu ekrana koju koriste.

Intuitivna navigacija kroz proizvode, kamenolome i vrste materijale

Intuitivna navigacija omogućava korisnicima jednostavno pretraživanje kroz proizvode, kamenolome i vrste materijala, čineći istraživanje ponude brzim i efikasnim.

Prikaz kategoriziranih referenci s galerijom fotografija

Integrirali smo specijalizirane module za upravljanje pravnim dokumentima, natječajima i intuitivnim adresarom kontakata, omogućavajući jednostavniji pristup pravnim informacijama za posjetitelje i olakšavajući upravljanje za administratora.

Izrađena posebna sekcija za unos otvorenih radnih mjesta

Prikaz kategoriziranih referenci s galerijom fotografija daje korisnicima detaljan uvid u prethodne projekte tvrtke, demonstrirajući kvalitetu rada i širok spektar mogućnosti koje nudi Kamen d.d.

Korporativna web stranica za Kamen d.d. Pazin

Kamen d.d., vodeća tvrtka u proizvodnji i distribuciji kamena, suočila se s izazovom zastarjele web stranice koja se nije ispravno prikazivala na svim uređajima. Loša funkcionalnost stranice rezultirala je nezadovoljavajućim korisničkim iskustvom.

Cilj je bio osvježiti izgled i funkcionalnost web stranice u skladu s novim vizualnim identitetom tvrtke i prilagoditi je za iskustvo na svim uređajima.

Novo korisničko iskustvo za sve uređaje

Razvili smo novu korporativnu web stranicu koja je u potpunosti prilagođena svim uređajima i koja je u skladu s novim vizualnim identitetom tvrtke. Ključne značajke web stranice uključuju prikaz karakterističnih proizvoda, pregled kamenoloma i vrsta materijala koji se tamo vade, kategorizirane reference, pregled partnera po državama, i prikaz otvorenih radnih mjesta.

Kako bi se postigao ovaj rezultat, naš tim je koristio najsuvremenije web tehnologije te se koncentrirao na stvaranje intuitivnog i fluidnog korisničkog iskustva.

Rast posjeta i veće zadovoljstvo korisnika

Od pokretanja nove web stranice, Kamen d.d. bilježi konstantan rast posjeta, a korisničko iskustvo na svim uređajima značajno je poboljšano. Ova poboljšanja su rezultirala boljom komunikacijom s klijentima, čime je tvrtka postala još konkurentnija u svom sektoru.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate li o novoj web stranici?