Molimo pričekajte

Brijuni Pocket Guide

Otkrijte ljepote Brijuna uz naš džepni vodič Brijuni Pocket Guide

Brijuni Pocket Guide je savršen pratitelj za putnike koji žele istražiti zadivljujuću ljepotu i bogatu povijest ovog prekrasnog hrvatskog arhipelaga.

Prepun insiderskih savjeta, nezaobilaznih atrakcija i praktičnih informacija, naš vodič osigurat će nezaboravno iskustvo na Brijunskim otocima.

Što smo napravili?

Dizajn mobilne aplikacije prema vizualnim standardima

Prilagođavajući se vizualnim standardima, kreirali smo dizajn aplikacije s ciljem da njenim korisnicima omogućimo što jednostavnije i intuitivnije iskustvo korištenja.

Izrađena za Google Android i Apple iOS uređaje, prevedena na 8 jezika

Aplikacija je kompatibilna s Android i iOS uređajima i dostupna na osam jezika, čime je omogućeno da korisnici iz različitih dijelova svijeta uživaju u njenim pogodnostima.

Jednostavno pregledavanje točaka i kreiranje vlastitih ruta

Aplikacija nudi intuitivan pregled točaka interesa i omogućuje korisnicima da kreiraju vlastite rute, omogućujući im da personaliziraju svoje iskustvo istraživanja Brijuna.

Skeniranje QR koda na lokacije za brže učitavanje informacija

Kroz aplikaciju, korisnici mogu skenirati QR kodove na određenim lokacijama kako bi brže pristupili relevantnim informacijama, čime se optimizira korisničko iskustvo.

Svaka točka sadrži zvučni videozapis i galeriju fotografija

Za svaku točku interesa u aplikaciji Brijuni Pocket Guide, korisnicima je dostupan zvučni videozapis i galerija fotografija, nudeći bogat vizualni i auditivni doživljaj.

Najvažnije servisne informacije i česta pitanja nadohvat ruke

Aplikacija također sadrži najvažnije servisne informacije i odgovore na često postavljana pitanja, pružajući korisnicima sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Mobilna aplikacija kao džepni vodič

Nacionalni park Brijuni, kao popularna turistička destinacija, suočavao se s izazovima koji su utjecali na iskustvo posjetitelja. 

Prvi problem bio je da su posjetitelji teško nalazili određene točke interesa unutar parka. Drugi izazov bio je organizacija vodiča na različitim jezicima, što je ponekad bilo izazovno zbog nedostatka radne snage. 

Ciljna skupina korisnika su posjetitelji koji žele dublje istražiti park i saznati više informacija.

Mobile Guides platforma

Za rješenje gore navedenih izazova, razvili smo mobilnu aplikaciju Brijuni Pocket Guide. Razvijena na našoj Mobile Guides platformi koristeći React Native, aplikacija posjeduje niz značajki koje olakšavaju posjetiteljima istraživanje otoka.

To uključuje prikaz najznačajnijih lokaliteta, mogućnost personaliziranih ruta, navigaciju do svih točaka interesa (POI), servisne informacije, mogućnost skeniranja QR koda na određenim lokacijama za brzi pristup informacijama, galeriju slika i zvučni zapis svake točke uz detaljan opis svake lokacije na 8 jezika.

Odlične povratne reakcije posjetitelja

Otkako je lansirana, aplikacija je odlično prihvaćena od strane korisnika, ostvaruje visoke ocjene i dosegnula je preko 10.000 preuzimanja godišnje.

Uz primarnu funkciju olakšavanja snalaženja svima koji žele istraživati otok Veliki Brijun u vlastitom aranžmanu, aplikacija je postala i koristan alat za vodiče, služeći kao podsjetnik i izvor točnih informacija u svakom trenutku.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Treba li vam slična aplikacija?