Molimo pričekajte

Ritoša Trgovine

Unaprijeđen webshop vodeće hrvatske trgovine oružja i lovačke opreme

Web shop je integriran je s Pantheon®, knjigovodstvenim sustavom koji automatski ažurira cijene na webu.

Ova integracija osigurava točnost i trenutačnost cijena, čime se poboljšava iskustvo kupnje i efikasnost poslovanja.

Sell Digital sustav za izradu online trgovina

U cilju poboljšanja svoje online prisutnosti, Ritoša Trgovine d.o.o. obnovila je svoju postojeću web stranicu. Projekt obnove izveden je korištenjem naše Sell Digital platforme, uz integraciju Section CMS sustava, što olakšava ažuriranje i upravljanje sadržajem web stranice.

Ova obnova ne samo da unapređuje upravljanje web stranicom, već i pruža kupcima poboljšano korisničko iskustvo s raznolikom ponudom proizvoda na moderniziranom i pristupačnijem sučelju.

Pantheon® integracija - ispravne cijene u svakom trenutku

Integracija s Pantheon® sustavom ključan je korak za Ritoša Trgovine d.o.o. u osiguravanju točnosti cijena u realnom vremenu na svojoj obnovljenoj web stranici. Ova napredna integracija omogućava automatsko ažuriranje cijena, osiguravajući da su informacije koje se prikazuju kupcima uvijek aktualne i precizne.

Korištenjem Pantheon® sustava, Ritoša Trgovine d.o.o. sada može efikasnije upravljati cijenama, izbjegavajući moguće greške u ručnom unosu i povećavajući zadovoljstvo kupaca kroz pouzdane i ažurirane podatke. Ova tehnologija donosi značajne prednosti u brzini i točnosti, što je ključno za konkurentnost u digitalnom trgovačkom okruženju.

Import proizvoda iz WooCommerce-a

Kako bi maksimalno olakšali tranziciju podataka s Wordpress Woocommerce platforme koja više svojim funkcionalnostima ali i podrškom nije zadovoljavala rastuće potrebe klijenta, izradili smo procedure potrebne za kompletan prijenos proizvoda, kategorija, opisa, tagova, atributa i fotografija, osiguravajući glatku tranziciju za klijenta. 

Pri prijenosu podataka posebnu pažnju posvetili smo da trenutna pozicija web trgovine na Googleu ostane nepromijenjena usklađujući stare URL-ove svake pojedine kategorije i proizvoda s URL-ovima u Sell Digital sustavu.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate o pokretanju webshopa?