Molimo pričekajte

Vinistra

Web stranice s online prodajom ulaznica

Vinistra je vinski sajam i udruga iz Poreča koja predstavlja istarska vina i povezuje vinare s kupcima diljem svijeta.

Godišnja manifestacija uključuje izlagače iz Hrvatske i drugih europskih zemalja, degustacije vina, radionice, seminare i prestižno vinsko natjecanje koje ocjenjuju stručnjaci.

Istaknute značajke

eTicketing

Digitalna platforma koja posjetiteljima omogućuje online kupnju ulaznica za različite događaje u organizaciji udruge Vinistra.

Section CMS

Jednostavan, ali vrlo moćan CMS sustav koji omogućuje uređivanje, dodavanje i brisanje sadržaja.

Adresar članova

Napravili smo adresar proizvođača vina koji su članovi udruge. Adresar se može filtrirati i pretraživati po željenim parametrima.

Zaštićeni dio za članove

Za članove udruge napravili smo jednostavnu prijavu u zaštićeni dio web stranica. U zaštićenom dijelu članovi mogu preuzimati dokumente Udruge.

Osuvremenjena web stranica udruge

Stara web stranica je s vremenom postala vizualno zastarjela, nije ispunjavala očekivanja korisnika, nije nudila sve potrebne funkcionalnosti, a sustav za uređivanje bio je nepraktičan. Udruga je trebala rješenje koje će biti vizualno atraktivno i jednostavno za korištenje.

Implementiran sustav Sell Digital

Koristeći naš sustav Sell Digital, izgradili smo potpuno novu web stranicu s modernim dizajnom koja će biti lakša za održavanje. Nova platforma omogućuje udruzi da sama uređuje sadržaj, dodaje slike, galerije, otvara nove stranice i piše novosti. Također, uključili smo funkcionalnosti koje omogućavaju dodavanje novih vinara u adresar vinara, kreiranje novih događaja za prodaju ulaznica putem našeg eTicketing sustava, i postavljanje važnih dokumenata za vinare u zaštićeni dio web stranice.

Novo ruho i nadmašene procjene rezultata

Novi web Vinistre poboljšao je pristup informacijama za vinare i posjetitelje. Korisnici sada lako mogu pristupiti informacijama o nadolazećim događajima, vinari mogu pronaći važne dokumente, a posjetitelji mogu saznati više o vinarstvu u Istri. Osim toga, online prodaja ulaznica višestruko je nadmašila početne procjene.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate li o online prodaji ulaznica?