Molimo pričekajte

Nacionalni park Brijuni

Uveli smo Brijune u digitalnu eru

Širokim spektrom usluga našem smo klijentu omogućili ulazak u toliko željenu digitalnu eru.

Istovremeno, posjetiteljima ovog prekrasnog parka osigurali smo da više ne moraju čekati u redu već da ulaznicu za park kao i smještaj mogu kupiti iz udobnosti vlastitog doma. 

Način pristupa kod izrade ove web trgovine donio je fantastične rezultate, a broj prodanih ulaznica mjesečno broji se u tisućama.

Što smo napravili?

Unikatni dizajn web stranice

Dizajnirali smo web stranicu koja savršeno održava ljepotu nacionalnog parka te uz uvodni video privlači posjetitelje, a uz to ih vrlo uspješno konvertira u kupce.

Integrirali s PHOBS sustavom

PHOBS sustav za online buking hotela i vila kojeg smo ugradili omogućuje posjetiteljima brzu i jednostavnu rezervaciju smještaja bez napuštanja stranice.

Implementirali smo online kupnju ulaznica

Razvili smo eTicketing rješenje s integracijom sa sustavom za prodaju ulaznica tvrtke RAO d.o.o., čime smo otklonili dugotrajno čekanje u redu ispred poslovnice.

Custom CMS za jednostavno uređivanje sadržaja

Implementirali smo CMS sustav po "custom fields" principu koje omogućava jednostavno uređivanje sadržaja web stranice, bez potrebe za naprednim tehničkim znanjem.

Jednostavna izrada marketinških landing stranica

Razvili smo specijalizirani modul unutar CMS-a za kreiranje atraktivnih marketinških landing stranica, a upiti s tih stranica ulaze direktno u postojeći CRM sustav.

Upravljanje pravnim dokumentima i natječajima

Implementirali smo specijalizirane module za pravne dokumente, natječaje i intuitivni adresar kontakata kako bi se olakšalo upravljanje i posjetiteljima pojednostavio dostup do pravnih informacija.

Integracija s offline prodajom ulaznica

Razvojem web shopa i integracijom s postojećim sustavom za offline izdavanje ulaznica tvrtke RAO d.o.o. skratili smo vrijeme čekanja na kupnju ulaznica, a uz to smo implementirali inovativan sustav za ubrzani ulazak na brod skeniranjem QR koda na mobilnim uređajima posjetitelja.

Također smo osigurali i razne mehanizme kontrole podataka i samooporavka kako bismo se nosili s mogućim problemima koji se mogu javiti pri sinkronizaciji web shopa s offline sustavom izdavanja ulaznica.

Za kartičnu naplatu integriran je WSPay payment gateway servis, što omogućava obavljanje brzih i sigurnih kartičnih transakcija.

Dostupnije informacije o smještaju uz PHOBS

U sklopu web stranice razradili smo kompletan dio posvećen hotelima i vilama na Brijunima. 

Uz intuitivne grafičke elemente i atraktivne fotografije, informaciju o značajkama smještajnih kapaciteta učinili smo dostupnijim zainteresiranim gostima. 

Također, omogućili smo jednostavniju konverziju gostiju usmjeravanjem na PHOBS booking engine gdje kupci, nakon što su se adektavno informirali, mogu dovrišiti rezervaciju smještaja.

Isticanje ostalih komercijalnih usluga

Osim prodaje ulaznica i smještaja park nudi i široku lepezu ostalih usluga. 

Za pojedine usluge poput "Vjenčanja na Brijunima" ili "Vile na Brijunima" dizajnirali smo specijalizirane mikrostranice s posebno krojenom paletom boja, fontova i dizajnerskih elemenata. 

Cilj ovih stranica je prenijeti potpuno iskustvo koje posjetitelji mogu doživjeti na ovoj čarobnoj lokaciji.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate li o online prodaji ulaznica?