Molimo pričekajte

Euforia

Online trgovina donjeg i intimnog rublja

Prepustite se luksuznom i senzualnom svijetu donjeg rublja uz Euforijin ekskluzivni webshop.

Uz odabranu kolekciju visokokvalitetnih i udobnih komada, možete pronaći savršenu kombinaciju za svaku priliku i osjećati se samouvjereno i lijepo.

Izazov - nedostatak digitalne prisutnosti

Svitanje d.o.o., tvrtka koja stoji iza branda Euforia specijaliziranog za prodaju donjeg i intimnog rublja, suočavala se s velikim izazovom: nije imala digitalnu prisutnost. Nije postojao vlastiti maloprodajni kanal, što je predstavljalo značajan propust u modernom poslovnom okruženju u kojem digitalne platforme igraju ključnu ulogu. Cilj je bio jasan - izgraditi digitalni maloprodajni kanal putem web trgovine.

Tvrtka nije imala jasnu sliku svih aspekata izrade web trgovine, no bili su otvoreni za učenje tijekom procesa, te su postepeno usvajali sve što je bilo potrebno.

Rast prodaje i korisničko zadovoljstvo


Prodaja putem web shopa Euforia u stalnom je porastu, a važni dijelovi asortimana postigli su dobre pozicije na tražilicama. Osim toga, korisnici pozitivno reagiraju na proces i jednostavnost kupnje.

U zaključku, ovaj case study pokazuje kako pravilno planirana i implementirana digitalna transformacija unapređuje poslovanje Svitanje d.o.o. 

Rezultati pokazuju da je trud uložen u izradu kvalitetne web trgovine i pripremu sadržaja donio konkretnu vrijednost u obliku rasta prodaje i zadovoljnih kupaca.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate o pokretanju online trgovine?