Molimo pričekajte

Aquarium Pula

Web stranice s online prodajom ulaznica

Potpunim redizajnom web stranice uz integraciju našeg eTicketing rješenja pojednostavili smo posjetiteljima proces kupnje ulaznica i informiranja o stotinama vrsta riba sjevernog i južnog Jadrana i brojnih vrsta iz tropskih morskih i slatkih voda.


Što je uključeno?

Section CMS

Jednostavan, ali moćan CMS sustav koji omogućuje uređivanje, dodavanje i brisanje stranica i cjelokupnog sadržaja.

Višejezičan web

Web stranica podržava višejezičnost, za sada na hrvatskom i engleskom jeziku. Dodavanje svakog dodatnog jezika vrlo je jednostavno.

Mobilna aplikacija za provjeru ulaznica

Svaka ulaznica se skeniranjem barkoda poništava pomoću Android aplikacije. Podržano istovremeno skeniranje na više ulaza.

Glavni cilj - redizajn i online prodaja ulaznica

Aquarium Pula imao je zastarjelu web stranicu koja nije zadovoljavala suvremene standarde ni vizualno ni funkcionalno. 

Poseban problem bili su jezici, gdje pri prelasku na drugi jezik stranica često nije postojala ili ju je bilo teško pronaći. 

Osim toga, nije postojala mogućnost online kupnje ulaznica, što je predstavljalo veliki nedostatak. Cilj je bio izraditi potpuno novu web stranicu s funkcionalnošću online prodaje ulaznica.

Implementiran eTicketing sustav

eTicketing sustav omogućava laganu i učinkovitu online prodaju ulaznica, dok Section CMS omogućava fleksibilnu izradu stranica i upravljanje digitalnim sadržajem. 

Pored toga, implementirali smo i aplikaciju za poništavanje online ulaznica, dodatno poboljšavajući korisničko iskustvo.

Redizajnom i uvođenjem shopa unaprjeđeno je korisničko iskustvo

Nakon redizajna i implementacije novih funkcionalnosti, Aquarium Pula dobio je suvremenu, privlačnu web stranicu koja poziva korisnike na akciju - kupovinu ulaznica online. 

Novi dizajn i funkcionalnosti dobro su prihvaćeni, a osobito su korisnici pozitivno reagirali na jednostavnost i efikasnost nove opcije za online kupnju ulaznica.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate li o online prodaji ulaznica?