Molimo pričekajte

Dubrovačke zidine

Jednostavniji pristup Dubrovačkim zidinama online prodajom ulaznica

Za Društvo prijatelja Dubrovačke starine omogućili smo webshop za prodaju ulaznica i integrirali ga s offline rješenjem tvrtke RAO.

Osim svjetski poznatih Dubrovačkih zidina, u sklopu same platforme moguće je kupiti ulaznice za još nekoliko manje poznatih, ali ne i manje povijesno značajnih lokacija poput Stonskih zidina, Kneževe palače u mjestu Slano itd.


Istaknute usluge

Online prodaja ulaznica

Razvili smo eTicketing rješenje s integracijom u realnom vremenu sa sustavom za prodaju ulaznica tvrtke RAO d.o.o., čime smo otklonili dugotrajno čekanje u redu ispred poslovnice.

Objedinjena prodaja za više lokacija

U sklopu web shopa omogućili smo prodaju ulaznica za sve komercijalne lokalitete kojima upravlja Društva prijatelja Dubrovačke starine.

Ugrađen korisnički pretinac

Omogućili smo registraciju agencijama koje imaju potrebu periodički ponavljati kupnju, kako bi proces kupovine bio što brži, a dostup do računa bio što lakši.

CorvusPay kartično plaćanje

Za implementaciju sustava plaćanja kod ovog klijenta odabran je Corvus Pay, a uz klasičnu form redirekciju implementirane su i dodatne pozadinske statusne provjere.

Pojednostavljena kupnja ulaznica za goste s kruzera

Koristeći naš webshop sustav, implementirali smo online platformu za prodaju ulaznica koja je integrirana s prethodnim sustavom tvrtke RAO d.o.o. 

Ova integracija omogućila je brzu i jednostavnu online kupovinu ulaznica, uz mogućnost plaćanja kreditnom karticom što posebno dolazi do izražaja kod naglog priljeva gostiju u Dubrovnik s kruzera.

Također, izradili smo korisnički pretinac za turističke agencije, omogućujući im da lako prate povijest narudžbi i brže obavljaju transakcije bez potrebe za ponovnim unosom osnovnih podataka.

Povećana vidljivost ostalih lokaliteta uz brzu kontrolu putem QR koda

Osim što su omogućene jednostavne online kupnje, povećana je i vidljivost ostalih lokaliteta kojima upravlja Društvo prijatelja dubrovačke starine. 

Posjetitelji sada, osim ulaznica za Dubrovačke zidine, mogu kupiti i ulaznice za druge lokalitete pod nadležnošću društva. 

Kupci i agencije reagirali su vrlo pozitivno na novu platformu, hvaleći mogućnost brzog plaćanja kreditnom karticom i jednostavan pristup ulaznicama putem QR koda.


Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate li o online prodaji ulaznica?