Molimo pričekajte

Kamenjak

Digitalna renesansa parka jedinstvene ljepote

Izvršili smo kompletan redizajn web stranica, uz prethodno osmišljavanje logotipa i cjelokupnog vizualnog identiteta. 

U sklopu projekta izradili smo i webshop za prodaju ulaznica, a njegovom se integracijom s ulaznim rampama i automatizacijom ulaska skeniranjem registarskih pločica na vozilima značajno ubrzao ulazak i smanjile gužve.

Istaknute usluge

Osvježen logotip i vizualni identitet

Novim, svježim i življim vizualnim identitetom, Kamenjak sada više zrači vedrinom, bolje komunicira s publikom i poziva posjetitelje na otkrivanje svojih prirodnih ljepota.

Moderan dizajn web stranice

Novi dizajn web stranice Kamenjaka, osmišljen na temelju obnovljenog vizualnog identiteta, pruža intuitivno i atraktivno korisničko iskustvo, te prenosi svježinu i vedrinu destinacije.

Webshop za online kupnju ulaznica

Uz web stranicu implementirali smo i webshop za kupnju ulaznica online, omogućavajući posjetiteljima brz i jednostavan pristup ovom prekrasnom krajobrazu.

Integracija s ulaznim rampama i nadzornim sustavom

Prilikom svake kupnje unosi se registracijska oznaka koja se onda prilikom ulaza automatski učitava i omogućava brži ulazak vozilom.

Redizajn web stranice uz novi vizualni identitet

Stara stranica je zastarjela i nije bila prilagođena za prikaz na različitim uređajima, osuvremenjena je kako bi bila privlačnija i efikasnija u komunikaciji s posjetiteljima.

U sklopu redizajna, stvoren je i novi, svježi logotip, koji se bolje uklapa u moderni izgled web stranice i efikasnije komunicira misiju ustanove.

Novi vizualni identitet je konzistentan, moderan i vizualno privlačan, poboljšavajući tako dojam koji Javna ustanova Kamenjak ostavlja na svoje posjetitelje i korisnike. 

Unaprijeđen proces prodaje za brži ulazak vozila

Osim redizajna, ključan faktor digitalne renesanse JU Kamenjaka bio je i razvoj web shopa za online prodaju ulaznica. Ovo je bilo od posebne važnosti tijekom visoke turističke sezone, kada su ulazi u park bili zakrčeni vozilima koja su čekala na kupnju ulaznica.

Integracijom ovog sustava s rampama i nadzornim sustavom tvrtke Poretti, gosti koji su kupili ulaznice online, a prilikom kupnje su upisali registarsku oznaku svog vozila, mogli su neometano ući u park koristeći brzi ulaz.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate li o online prodaji ulaznica?