Molimo pričekajte

HUT - lov & ribolov

Od sada kupujte opremu za lov i ribolov - online

Za najpoznatiju trgovinu lovne i ribolovne opreme u Istri, napravili smo potpuno novi web putem naše Sell Digital platforme. 

Na taj smo način unaprijedili korisničko iskustvo, pojednostavili proces naručivanja, ali i dodatno proširili tržište na cijelu Hrvatsku.

Širenje tržišta na online prostor

Tvrtka HUT d.o.o., specijalizirana za prodaju opreme za lov i ribolov, suočila se s izazovom ograničenog lokalnog tržišta. 

Do tada su prodavali svoje proizvode isključivo putem fizičke trgovine koja je locirana u Istri, što je značajno ograničavalo njihov potencijalni tržišni doseg. Nisu imali funkcionalnu web stranicu koja bi im omogućila prodaju na širem području. 

Ovo je stvorilo potrebu za digitalnom transformacijom kako bi proširili svoje tržište na online prostor.

Sell Digital sustav za izradu online trgovina

S ciljem proširenja svog tržišta na cijelu Hrvatsku, HUT d.o.o. je odlučio izradti online trgovinu. Korišten je naš Sell Digital sustav za postavljanje online trgovine s integriranim Section CMS sustavom koja omogućava lako uređivanje sadržaja.

Ovaj pristup je osigurao fleksibilnost i jednostavnost za upravljanje online trgovinom, ali je također omogućio tvrtki da pruži svojim kupcima široki asortiman proizvoda na jednom mjestu.

Zadovoljstvo novih i postojećih kupaca

Otvaranjem online trgovine, HUT d.o.o. je uspio značajno proširiti svoje tržište. Sada su u mogućnosti prodavati svoje proizvode na području cijele Hrvatske, a ne samo lokalno u Istri.

Ovo je otvorilo nove mogućnosti za rast i razvoj tvrtke. Čak su i njihovi postojeći kupci pokazali veliko zadovoljstvo novom online trgovinom, što je dodatno potvrdilo uspjeh ovog projekta.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate o pokretanju webshopa?