Molimo pričekajte

Zoo centar Pipi

Webshop za premium hranu za kućne ljubimce

Ponosni smo na razvoj webshopa specijaliziranog za premium hranu za kućne ljubimce. Fokusirali smo se na kreiranje korisničkog sučelja koje je intuitivno i lako za navigaciju, omogućavajući vlasnicima ljubimaca da brzo i jednostavno pronađu i kupe visokokvalitetnu hranu za svoje kućne ljubimce.

Webshop - dodatni kanal prodaje trgovine za kućne ljubimce iz Pule

Nakon gotovo 30 godina uspješnog poslovanja trgovine specijalizirane za hranu i opremu za kućne ljubimce, napokon je došlo vrijeme za digitalizaciju prodaje i otvaranje dodatnog online kanala. 

Sell Digital platforma pokazala se kao odličan izbor. Klijentima je na temelju predložka podešena inicijalna struktura web trgovine, s usklađenim bojama i vizualima njihovog brenda, pripadajućim kategorijama i podkategorijama i unosom oglednih primjera proizvoda. 

Nakon odrađene edukacije klijent samostalno preuzima unos asortimana i daljnje vođenje web trgovine kroz intuitivno administracijako sučelje, ali uvijek pod budnim okom proaktivne podrške naših djelatnika.

Tehnička SEO optimizacija koja prati posljednje trendove

Zoo Centar Pipi, baš kao i svaki web shop izgrađen na Sell Digital platformi ima sve funkcionalnosti koje su neophodan temelj dobre optimizacije za internet tražilice. 

Većinu takvih detalja poput implementacije Schema.org strukture podataka i mape stranica (sitemap.xml), pravilno podešenih heading tagova, ispravnih međulinkanja unutar podstranica, optimiziranog html i css koda kako bi učitavanje stranice zadovoljilo Google Web Vitals smjernice i osiguravanje valjanog SSL certifikata nije moguće vidjeti okom posjetitelja, no tražilice ih jako vole. 

Zbog svih navedenih razloga web shopovi koji prate takve smjernice na Google tražilici rangiraju bolje od konkurencije, a samim time dugoročno ostvaruju uspješniju konverziju i bolje rezultate prodaje.

Započnite svoj put prema digitalnom uspjehu već danas

Razmišljate o pokretanju webshopa?